5 Ağustos 2016 Cuma

Niantic Yakalama,İzleme Sorunlarını Tespit Etti



Geliştirici yayınlanan uzun bir blog yazısında  daha fazla üçüncü parti yazılımlarını kapatmaya odaklanmış durumda ve Pokemon Go "Yakın" işlevsellik sorununa değinildi. Aslında oyunda yakın bir Pokemon olduğunu oyuncular için üç adımlı bir takip sistemi vardı. Ama bir hata üç adımlık bir mesafe olmasını engelliyor ve tüm hangi Pokemon olursa olsun yakında olduğu zaman göremiyorduk , Niantic en son güncelleme ile bu özelliği kaldırıldı.



"Geri bildirimler için topluma değer veriyoruz . Niantic Kurucusu John Hanke blog post oyunun yakındaki özelliği hakkında geri bildirim duyduk ve aktif olarak üzerinde çalışıyoruz," okur."Lütfen oyun fikirlerinizi ve düşüncelerinizi göndermeye devam edin. İlerki zamanlara doğru istikrarlı bir zeminde oyuna başlarken , yani yeni özellikler üzerinde çalışmaya başlıyabiliriz."



Şirket Twitter'da Pokemon GO'nun başka sorununu ele aldı. Oyunun en son gelen güncellemesi ile bir hata Pokemon yakalama ve atma bonusu var ve bu yeteneğini de etkiler.


"Pokemon eğiticilerinin , atış doğruluğunu etkileyen yeni bir böcek kaçış ihtimalinizi arttırır ve XP bonusu verir. Bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz, bizi izlemeye devam edin.." tweet atıyor.


Pokevision gibi üçüncü taraf izleme hizmetlerine kapatmaya gelince ise , Hanke bu hizmetlerin Niantic Pokemon GO iktidara kullandığı sunucularına erişim yolu sağlıyoruz . Bu yüzden Latin Amerika'da başlatmada gecikme nedeni vardı.

"Bu konuda bazı kamu kuruluşlarında tartışmalar olmuştur , bu görünüşte zararsız siteler ve uygulamalar aslında yeni ve mevcut oyuncular için oyun sunmak için biraz daha ışık tutmak istedik " Hanke yazdı , sunucu etkinliğini ayrıntılı bir grafik kazıyıcılar bolke edildi . " Bu konu ile ilgili , yeni pazarlara Pokémon GO getirmek için yeteneğimize engel ek olarak fırsat maaliyeti de vardır . Geliştiriciler yeni özellikler inşa vs. bu sorunu kontrol etmek için zaman harcamak zorunda."

"Bu girişimi durdurma için beklemeyin.Ama biz adım attık bu yüzden oyunun istikrar ve bütünlüğünü korumak için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz neden anlamak istiyorsun," diye ekledi.





Yorumları Yükle

0 yorum