3 Ağustos 2016 Çarşamba

Pokevision Alternatifleri

Hala Çalışan Pokevision Alternatifleri Var mı ? [Nintendo]

En son Pokemon GO güncellemesinden itibaren  ayak izleri ,  aynı zamanda Pokevision dahil Pokemon GO için kullandığınız birçok izleme siteleri, devre dışı. Yani şimdi PokeVision iptal olduğuna göre , ek alternatifler nelerdir? Herhangi bir alternatifi var mı?
İşte bilmeniz gerekenler.

Bir Pokemon GO Güncellemesi Ve Engelli Pokevision

Pokemon GO sadece takip sistemi, ayak izlerini kaldırmak değil, aynı zamanda API erişmek için pek çok sitelerin takip yeteneği kaldırdı. Örneğin PokeVision :Pokemon nerde ve ne kadar süre orda kalacagını gösteren bir siteydi fakat engellendi.


Aynı API Çalışan Diğer Uygulamalar Da Devre Dışı Bırakılır


Hemen hemen Pokevision, Poke Radar, Pokewhere, PokeNotify ve Pokemon Go Haritası dahil olmak üzere, Github aynı Pokemon GO API'yi kullanan her hizmet,  yeni güncellemeden itibaren çalışmaz hale geldi



İşte Bazı PokeVision Alternatifleri

Compass For Pokemon [Pokemon için pusula] : Bu ​​hizmet (Google Play'de burada )  geçen hafta geliştirildi. Bir sonraki hafta, Pokemon GO için küçük bir pusula umuyor. Bir iOS versiyonunu yapmak için hiçbir geçerli planları yok ,sadece  Android için kullanılabilir. 

Pokemon Go Desktop Map [Pokemon GO Masaüstü Haritası]: Bu harita kullanıcıların bilgisayar üzerinden erişmesini sağlar. Kullanmak için, Yüklemeler altında işletim sistemi ile ilgili gelen bağlantıya tıklayın. Yükleyin ve uygulamayı açın. Google Haritalar anahtarını alın ve yapıştırın, daha sonrasın Pokemon GO Google hesabıyla giriş yapın. 


PokePilot:  PokePilot sadece IOS alternatiflerden biri olabilir. Pokevision,  tam olarak benzer bir harita değil aynı zamanda botda işin içinde var.

PokeAlert:  Bu uygulama aynı zamanda öne sürüldü , ama kullanıcılar çok doğru olmadığını bildiriyor. Harita tüm alanları kapsıyamıyor.

Skiplagged:  Bu harita Web Sitesi ÜzerindenWeb Sitesi Üzerinden Pokemon gösterir.




Doğru Bir Şekilde Incense kullanın..!

Fazla pokemon yakalamak için sadece bir noktada durup orda pokemon yakalamak doğru bir seçenek değildir.İncense kullanıldığı zaman hareket halinde olmalıyız , sabit durduğumuzda sadece yakın çevredeki pokemonlar gelicektir bu pek etkili olmayacaktır. İncense kullanıldığı zaman hareket halinde olunmalıdır.

Yorumları Yükle

0 yorum