30 Temmuz 2016 Cumartesi

Pokemon Go Soft Ban Nedir? Nasıl Kaldırılır?


Pokemon Go Soft Ban, oyuncuların Fake GPS, bot veya benzeri programları kullanması durumunda Niantic kuralları gereği oyuncuların belli saat aralıkları ile oyunda herhangi bir aksiyon alamaması durumudur. ( Pokemon avlayamama, pokestop kullanamama, gym savaşlarına katılamama )
Özellikle Fake GPS kullanıcılarının karşılaştığı Pokemon Go Soft Ban, oyuncuların 1 ile 12 saat arasında pokemon avlama, pokestopları kullanma ve gym savaşlarına katılma haklarının kısıtlandığı bir durumdur.

Pokemon Go Soft Ban Süresi Ne Kadardır?

Pokemon Go soft ban süresi oyuncunun kullandığı programa veya ışınlandığı uzaklığa göre değişiklik gösterebilmektedir. Şehir için Fake GPS ile ışınlanmalarınızda oyundan yaklaşık 1 ile 3 saat arasında uzaklaştırma yani Soft Ban cezası alırken, yurtdışına ani ışınlanmalarda bu süre 12 saate kadar uzayabilmektedir.

Pokemon Go Soft Ban Nasıl Kaldırılır?

Pokemon Go Soft Ban kaldırmak için beklemek dışında herhangi bir yol şu an için maalesef yok. Bazı forumlarda uygulamanın silinip tekrar yüklenmesinin soft ban süresini azalttığı söylenmektedir. Bunun dışında farklı bir cihaz ile oyuna giriş sağlamanız da soft ban süresini bir miktar azaltacaktır.

Pokemon Go Soft Ban Yedim Ne Yapmalıyım?

Eğer soft ban ile karşı karşıyaysanız ilk tavsiyemiz en az 3 saat bekledikten sonra oyuna tekrar giriş yaparak Fake GPS ve üçüncü parti uygulamaları kullanmadan birkaç saat oyunu normal seyrinde oynamanız olacaktır. Aksi takdirde art arda yenen soft banların, hesabınızı kalıcı olarak kapatma riski oldukça artacaktır.
Bunun dışında Pokemon Go Soft Ban kaldırma için uygulayabileceğiniz diğer yöntemler şu şekildedir:
1- Uygulamayı silip tekrar yükleyin.
2- Telefonunuza farklı bir pokemon go hesabı açıp biraz bekleyin. Sonra kendi hesabınıza herhangi bir üçüncü parti uygulama kullanmadan tekrar giriş yapın.
3- Pokemon Go hesabınıza, telefonunuza gelen soft ban kalkana kadar başka bir cihazdan veya Bluestack uygulaması üzerinden erişin.
Yorumları Yükle

0 yorum