30 Temmuz 2016 Cumartesi

Pokemon GO hilesi oyun üreticisini rahatsız etti

Pokemon GO rüzgarı tüm dünyayı sardı. Oyun dünyada en çok oynanan oyun olma özelliğini koruyor. Ama bu uzun sürmeye bilir. Emek veren Pokemon GO oyuncularının çoğu oyunda hile yapılmasından şikayetçi.
Pokemon GO oyunu çıktığı günden bu zamana kadar yoğun şekilde oynanmaya devam etmektedir. Hatta o kadar yoğun oynanıyor ki Pokemon GO oyununda kullanılan sunucular ara ara yanıt veremeyecek hale gelebiliyor.
Pokemon GO oyunu için hemen hemen her gün bir hile bilgisi internet’ te yerini aldı. Hile uygulayan Pokemon GO oyuncularından bazıları ya ban yedi ya da artık mevcut hileyi kullanamadı. Pokemon GO oyun üreticisi hileler için bir dizi önlemler aldı. Ama sürekli hile yayınlandığından üretici bu durumdan aşırı şekilde rahatsız oldu. Üretici Pokemon GO oyundaki hileler eğer önlenmezse oyunun popülerliğinin kaybedileceği fikrinde.
POKEMON GO HİLESİ İÇİN ÜRETİCİDEN ÖNLEMLER
FAKE GPS Pokemon GO hilesi: Oyuncu bulunduğu yeri farklı yerde göstererek, dünyada bir çok yerdeki Pokemonları kolayca yakalıyor.
Pokemon GO Bot hilesi: Pokemon GO için yapılan özel bot robot uygulamalar kullanılarak, oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorlar. Botlar otomatik bir konum etrafında hareket ederek tespit edilen Pokemonları toplamaktadır.
Yukarıdakilerin dışında Pokemon GO harita hilesi, Pokemon GO pokecrot bot hilesi, sınırsız Incense hilesi, Pokemon GO kasma yakalama hilesi, otomatik poke avlama hilesi, Pokemomların çıkma yerini görme hilesi ve Pokemon GO hilesi dahası…
Bu hilelerden bazıları belli bir saat oyuncunun hesabının engellenmesine ve bazılarında da hesabın kapatılmasına neden olabiliyor. Üretici Pokemon GO için yine bazı güvenlik önlemleri alacak. Tabi hile yapan oyuncular içinde büyük çapta bir yaptırımlar yapması bekleniyor
Yorumları Yükle

0 yorum