30 Temmuz 2016 Cumartesi

Pokemon GO Hilesi: iPhone ve iPad için Jailbreaksiz, Ek Uygulamasız, Sorunsuz, Enfes Yöntem!


Pokemon GO için hileler her geçen gün artarak ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün biz de sizinle sorunsuz, Jailbreak veya ek uygulamaya ihtiyaç duyulmadan uygulanabilen bir Pokemon GO hilesi paylaşacağız.
En son 1.0.2 sürümü yayınlanan Pokemon GO’nun üreticisi Niantics bu güncellemeyle birlikte pek çok sorunu ortadan kaldırmış, sorunları çözmekle yetinmeyip pek çok hilenin de önünü kapatmıştı. Ama bugün sizlerle paylaşacağım yöntemi kullanarak, iPhone ve iPad’inizde Jailbreak gerekmeden, herhangi bir ek uygulama gerekmeden levelse level, karakterse karakter yetmedi poke topuna kadar bir dizi oyun için gerekli olan her şeye kısa sürede ulaşmaya başlayacaksınız.

iPhone ve iPad için Sorunsuz Pokemon GO Hilesi

Öncelikle yapmanız gereken App Store’dan indirdiğiniz Pokemon GO uygulamasını cihazınızdan kaldırmak. Oyunun kaldırdıktan sonra buradaki bağlantıya dokunun. Bağlantıya dokunmanızın ardından Safari’de 5 saniye kadar beklemenizi söyleyen bir uyarı ekranı ile karşılaşacaksınız. Bu uyarı ekranının ardından bir sayfaya yönlendirileceksiniz ve iOS-App Store ibaresinin yer aldığı siyah ikona tıklayın ve uygulamanın yüklenmesi adına sizden onay alınacak. “Yükle” dedikten sonra ana ekranınıza iOSEmus uygulaması indirilecek.

Pokemon GO Hilesi için Son Ayarlamalar

Hemen Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi menüsüne gidin ve onay bekleyen iOSEmus isimli profilin üstüne tıklayarak “Güven” seçeneğine tıklayın. Şimdi cihazınızın ana ekranına geri dönün ve iOSEmus uygulamasını açın. Yine bir 5 saniye kadar bekleyeceksiniz. Bekledikten sonra ekranınıza bazı şeyler gelecek. Ekranı biraz aşağıya kaydırın. Most Popular Apps başlığı altında herhangi bir uygulama gözükmüyorsa sağ üst köşede yer alan “Refresh” seçeneğine dokunun ve ekranı yenileyin. Muhtemelen yeniledikten sonra ekranınıza uygulamalar gelecektir.
Buradan Pokemon GO’yu seçin ve gelen diyalog ekranından “Install” veya “Yükle” seçeneğine dokunarak devam edin. Pokemon GO 1.0.2 cihazınıza yüklenecek.
Yükleme işleminin ardından Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi menüsüne tekrar gidin ve izin vermek üzere bekleyen “Shenzhen bla bla…” isimli porfile tıklayarak “Güven” deyin. Evet işte hepsi bu kadar!
Şimdi ana ekranınızda bulunan Pokemon GO uygulamasını açın ve hesabınızla giriş yapın. Artık joystick ile karakterinizi dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Ekranınızın sol üst köşesine doğru yer alan menüden ise bulunduğunuz gerçek konuma gidebilir, koordinat vererek konum değiştirebilir ve yürüme, koşma, araba modundaki seçimlerden birisini seçerek karakterinizin hızını ayarlayabilirsiniz.

Not: App Store’dan Pokemon GO uygulamasını cihazınızdan silmeyi unutmayın. Kesinlikle App Store’dan indirdiğiniz Pokemon GO uygulamasını silmediyseniz bile indirdiğimiz bu kırılmış Pokemon GO uygulamasıyla birlikte giriş yapmayın. Aksi taktirde ani konum değişikliğinden dolayı hesabınız bir hafta veya daha uzun süre ile banlanabilir ve hiçbir pokemonu yakalayamazsınız. O sebeple her türlü soruna karşın biz App Store’dan indirilen Pokemon GO uygulamasının kaldırılmasını öneriyoruz. Bunun dışında herhangi bir cihazınıza erişim sağlanması, bilgilerinize ulaşılması gibi bir güvenlik zaafiyet oluşmayacaktır. Güvenle kullanabilirsiniz.
Belirttiğimiz bu hile yöntemin oyunun kullanılabilir olduğu tüm iOS sürümlerinde ve  sorunsuz çalışmaktadır. Resmi Pokemon GO hesabınızla giriş yaptığınız için kırılmış sürümde edindiğiniz kazanımlar kesinlikle kaybolmamaktadır. Ayrıca oyunda Joystick’in kaybolması durumunda Pokemon GO uygulamasını kaldırın ve iOSEmus uygulaması üzerinden yeniden indirin.


Yorumları Yükle

0 yorum