27 Temmuz 2016 Çarşamba

Pokemon Storage Upgrade Nedir? Ne İşe Yarar?


Pokemon Go oynayıcıları için yakaladıkları pokemonlarda dahil olmak üzere, 250 adet item koyulabilen çanta veriliyor. Oyuna başladığınızda verilen bu çantaya Potionslar,Revive taşları, Poketoplar gibi itemler koyuluyor ve üst sınır olarak 250 adet yer veriliyor. Çantanızdaki sadece pokemonların alanını genişleşmek isterseniz bu itemi kullanabilirsiniz. Fakat itemlerin bulunduğu geliştirmeniz için de Bag Upgrade itemini kullanmanız gerekiyor.
Çantanız'a itemler ile birlikte en fazla 250 pokemon yerleştirebilirsiniz. Ancak Pokemon Go oyununda çantanızın seviyesini arttırmanız mümkün. Oyunda Shop sekmesine girerek Storage Upgrade itemini alıp kullandığınız takdirde çantanızda ek olarak 50 yer açılacaktır.
Storage Upgrade itemini ücretsiz olarak da kazanabilirsiniz. Çevrenizdeki Pokestop merkezlerini ziyaret ederek hem poketop hemde farklı itemler kazanırken, düşme olasılığı az da olsa Storage Upgrade itemini kazanabilirsiniz.
Storage Upgrade itemi sayesinde çantanızda daha çok item bulundurabilecek ve daha çok pokemona sahip olacaksınız. Ayrıca yakaladığınız aynı türdeki pokemonların düşük CP'lisini gönderere çantanızda yer açabilirsiniz.
Yorumları Yükle

0 yorum